Jawor Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Wie ktos gdzie mogę znaleźć bios który pozwoli mi na zmiane mnożnika powyżej 12.5? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Nie ma takiego biosu. Zakładając że masz Thoroughbreda, wyższe mnożniki uzyskasz stosując drut-mod. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Chyba nieoficjalne beta biosy maja wiekszy mnoznik niz 12,5, ale pewien nie jestem. Ja wgralem u siebie i nie mialem, a Jabol u siebie na biosie 1010b mial do 16x. Z tym ze podobno na tej plycie w XP TB nie dziala magistrala pow 133. Nie wiem nie jestem pewien, bo ja nie mam takiego proca, ale chyba Jabol tak mial. Jeszcze ktos sie bawil w XP na tej plycie (chyba Lagier), poszukaj i napisz prv, dowiesz sie wszystkiego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...