Szymon Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 przed chwila zostalem poinformowany przez USDM :] ze wartosc -12V przekroczyla wlasnie 13,20 V :). JAk sobie gralem, bo jak nei to jest 12,9V. Musze jak najszybciej kupic tego fortrona, mam andzieej ze na nim czasowo nie bedzie takich numerow :) czy moze cos sie stac przy takcih duzych skokach? na przykald mam problem z grafika, mam rdzen po Vmodzie i jak puszcze na przyklad 360 mz na rdzen. To jest idealnie bez zadnych artefaktow, a czasem nagle ciul i caly obraz sie jebie. Malo tego wczesniej moglem podkrecic pamieci a teraz hjajk podciagne o 10 mhz to zdychaja. Ale wydaje mi sie ze to zasilki win bo podczas gry jak sprawdzam napiecia to mam po 5v = 4.6 no i takie skoki do 13.20 na -12V. No i skacza generalnie napiecia, to ejst jakis gofniany noname a nie wierze zeby garfika chodzila idealnie przez zadnych artefaktow calkowicie, a potem nagle jebud caly obraz sie psul . Zawsze bylo tak ze powoli podnosilem i sie powoli psulo. Myslicie zmieni cos jak podniose napiecie na AGP?? chyba nie wiele...ciekaw jestem barzdo tego fortrona. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fulko Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 mam tą zasiłke już w budzie :D napięcia stabilne 0 problemów polecam haszyda :D tylko mówił że mu się kończą te zasiłki :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 walsnie dostalem zasilacz od haszyda i ja Cieibe <span style="color:red;">[ciach!]</span>a <span style="color:red;">[ciach!]</span>le :) . Czegos takiego w zyciu nei widzialem. Jej nie ma :), nie slychac. Po prostu ZERO! :) A napiecia? 5V - 5.11 :) rezsta rownie wysoko. Jestem po prostu impressed!! :) To chbya najlepiej wydane 44 złw moim zyciu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Ja mam te zasilki od haszyda od tygodnia niestety z braku mojego normalnego kompa testuje je narazie na celeronie 333 i dla tej zasilki zaden problem... A kupilem 2 . Czekam tylko na jakiegos bigtowera i powrot kompa z serwisu. Wtedy zobacze co potrafia te zasilki... A co do chalasu to masz racje . Wczesniej przeszkadzala mi zasilka a teraz zaczyna mnie wqrzac dysk ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 no ja chyba tez pomysle nad druga. Bo to nie robi roznicy :) kiedy jej nie SLYCHAC!! :)) )I fakt barraquda chrobocze :]. A wczensij jej tak nie slyszalem :P. Nawialem mowiac mam jeszce 2 witrak. 8cm sunona na procu ktory jest naprawde swietny i na garfice 10 cm boxer - tez pierwsza klasa. Siedze metr od kompa - otwarta buda - i praktycznie wcale go nei slysze. Jak poloze sie na lozku w drugim kognupokoju to juz jeszce cisza calkwoita. W tym momencie zacznam sie glebiej zastanawiac nad chlodzenie mwodnym . Bo orpocz nizszej temp. chodzi tez o cisze a aj mam cisze. Z drguiej jednak strony :) jakbym wpakowal blok na cpu i gpu :). To kompa nie byloby juz chbya slychac WCALE! :) nawet z tego metra :). Czara powiedz jak masz zamiara podlaczyc te 2 zasilki??? Widzialem etn numer z wlaczaniem rpzez zwrcie jakichs kablelkow we wtyczce do mobo. NIE WIEM czcy to dziala??? Z reszta poki co :) jest ok :> nie udalo mi sie zbic 5V PONIZEJ 5.026. a napiecie na proc mam 1.775V pamieci 2.9 , Vmod na rdzen grafiki. Puscilem mu 20 min 100% obciazenia i nie zeszlo ponizej tych 5.026 :) jestem nadal pod zajebiscie wielkim wrazeniem :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zari Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 To chbya najlepiej wydane 44 złw moim zyciu :)Juz nic nie kumam.. na allegro zasialcz fortrona kosztuje u haszyda 35 pln i ma 245 a nie 250 wat wiec nie wiem czy to ten o którym mówicie... dajcie znac bo nie wiem czy to ten a chce sobie takie dwa zakupic. dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 to nie ten. Haszyd juz nie ma tych 250w. JA wczoreaj kupilem drugi dla starego :) ale od jakiejs babki tez miala dwie sztuki, juz poszly. Szukaj moze jeszcze cos znajdzeisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zari Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 no nie wiem ... chyba sie mylisz... http://www.allegro.pl/show_item.php?item=14479041 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zari Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 wiec jak... to jest taki jak ty kupiles? w sumie gadalem z haszydem telefonicznie.. i on mowil ze ten 245 to tez jest fortron ... a tak btw czy ma on wtyczke pod p4 (tzn takie 4 piny w jednej dodatkowej kostce ) bo maja plytka mimo ze pod amd jest to tego wymaga hie hie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 nie, nie ma wtyczyki na 12V dodatkowej. A w czym sie pomylilem przepraszam? :) "no nie wiem ... chyba sie mylisz... " Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zari Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 wybacz ... niedolkadnie przeczytałem twojego posta... myslalem (ale nie mam pojecia dlaczego ) ale twierdzisz ze te 245 to nie są fortrona. jeszcze raz sorki. ale to w sumie dziwne, wiesz , bo jak gadalem z haszyd'em to on mowil ze ta wtyczka jest, wiec juz nic nie kumam. chcialem sobie takie dwie zasiłki kupic ale jak wszyscy mówią co innego to juz sam nie wiem. Istnieje jeszcze opcja ze ta wtyczka jest w 245 a nie ma jej w 250... ale chba trudno zaprzeczyć, ze byloby to na maxa DZIWNE. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...