Makduf Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 Witam. Problem mój wyglada następująco. Po poprawnym połączeniu routera i jego skonfigurowaniu występuje brak połączenia na lini neostrada. Linia działa napewno bo aktualnie podlaczylem zwykly modem z neostrady (zreszta 2 dni temu mialem u siebie kontrole z tpsy w sprawie uszkodzonej linii, ktora zostala juz naprawiona) Dziwnie zachowuje się ikonka DSL gdyż zapali się na np 1 minute a potem znowu zaczyna migać przez 5s. Ustawienia routera mam natomiast takie: VPI= 0 VCI = 35 Link Type = EoA Type = PPPoE Line Rate Up 450 Line Rate Down 7250 Wczoraj siedzialem i probowalem instalować wszystko przez pół dnia jak w instrukcji no i niestety nic to nie przyniosło router nie ruszył. Mam nadzieje ze ktos z was spotkał się z taką przypadłością i potrafi znaleść rozwiązanie problemu. Dodam może ze wcześniej używałem routera TP Link W8901G. Pozdrawiam Mak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimasek Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 Próbowałeś PPPoA? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...