TiKey Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 Witam, mam prośbę o pomoc w skonfigurowaniu komputera do biura. Jako, że wypadłem z obiegu, nie za bardzo wiem co teraz się opłaca, a co nie. Będą to 3 komputery, przeznaczone one są działania w excelu i program do obsługi magazynu. Także wymagania nie są duże. Jaki budżet, hmm.. maksimum to 1500zł, no ewentualnie 1700zł - 1800zł. Będą to same puszki bez monitora, myszki i klawiatury. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Master Of Flamaster Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 Zobacz ile kosztuje licencja na Excela .......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TiKey Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 (edytowane) licencja na excela jest :) Edytowane 7 Września 2012 przez TiKey Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humanoidal Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 MSI H61M-P31 Intel Pentium G860 4GB DDR3 G.Skill Value Kinston V200 128GB DVD Sony Optiarc Zasilacz SeaSonic SS350ET 80+ SilentiumPC Brutus 410 Cena poniżej 1200zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 ten budżet to na 3jednostki czy na każdą ? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 Jesli nowe, to musza byc i stare, nic sie z nich nie nada ? Zasilacze, obudowy, dyski ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TiKey Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 stare to są jeszcze pentiumy 4 więc wątpie, żeby dało rade coś z nich wyciągnąć, a co do pieniędzy to budżet ten na pojedynczą jednostke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...