skymad Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 (edytowane) Ile jest wart ten komputer? AMD Phenom 955 Gigabyte 870A-UD3 6 GB RAM GoodRam 1333MHz HIS HD6950 1GB Samsung HD502HJ 500GB napęd DVD LG obudowa Modecom Debut XFX Core 550W Do tego LG Flatron L1718S 17" (blisko dolnego lewego rogu rysa - jest ona jednak powierzchniowa, o szerokości 1px, nie widać jej przy codziennym użytkowaniu), klawa Logitech, myszka bezprzewodowa A4 Tech i głośniki Creative.(peryferia "zwykłe" ale wszystko sprawne.) O ile kojarzę wszystkie podzespoły (komputera, z peryferii gwarancja na myszkę) na gwarancji. Sam dobierałem i składałem. Dysk nie ma żadnych bad sectorów, karta nie sypie artefaktami. Sprzęt czysty i zadbany. Komputer całkowicie sprawny. Sprzedaję, bo potrzebuję laptopa na studia :/ W mojej rozdzielczości, tj. 1280x1024 Battlefield 3 śmiga na high/ultra. Jak na razie problemów z FPS nie było w żadnej grze poza żałosnym portem Saints Row 2. Podzespoły nie kręcone! Wszystko działa na full detalach i bez tego Edytowane 7 Września 2012 przez skymad Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 MINI REGULAMIN DZIAŁU - PROSZĘ KONIECZNIE PRZECZYTAĆ ! www.allegro.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...