Skocz do zawartości
cross77

Obraz z komputera stacjonarnego w laptopie

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

nie szukam programu typu udostępniania zdalnego pulpitu przez lan czy internet, lecz jakiegoś kabla czy połączenia dzięki któremu będę mógł podłączyć obraz z komputera stacjonarnego ( DVI/HDMI/MINI HDMI lub ANALOG ) do monitora w laptopie( ANALOG ). Nie wiem czy to jest to, ale znalazłem jedynie coś takiego lecz nie wiem do końca do czego służy: http://allegro.pl/ad...2593136907.html

Edytowane przez cross77

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety ale nie da się tego zrobić w taki sposób jak chcesz, chyba że rozpracujesz interfejs którym matryca jest podpięta w laptopie do płyty głównej. Ten kabelek do którego dałeś link to już w ogóle zupełnie coś innego, nie związanego z wyświetlaniem obrazu.

Czemu nie możesz wykorzystać zdalnego pulpitu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 7.09.2012 o 22:14, cross77 napisał(a):

Witam,

nie szukam programu typu udostępniania zdalnego pulpitu przez lan czy internet, lecz jakiegoś kabla czy połączenia dzięki któremu będę mógł podłączyć obraz z komputera stacjonarnego ( DVI/HDMI/MINI HDMI lub ANALOG ) do monitora w laptopie( ANALOG ). Nie wiem czy to jest to, ale znalazłem jedynie coś takiego lecz nie wiem do końca do czego służy: http://allegro.pl/ad...2593136907.html

To jest adapter USB-RS232.

Pogooglaj pod hasłem DisplayLink, może to Ci coś da.

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi