cross77 Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2012 (edytowane) Witam, nie szukam programu typu udostępniania zdalnego pulpitu przez lan czy internet, lecz jakiegoś kabla czy połączenia dzięki któremu będę mógł podłączyć obraz z komputera stacjonarnego ( DVI/HDMI/MINI HDMI lub ANALOG ) do monitora w laptopie( ANALOG ). Nie wiem czy to jest to, ale znalazłem jedynie coś takiego lecz nie wiem do końca do czego służy: http://allegro.pl/ad...2593136907.html Edytowane 7 Września 2012 przez cross77 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2012 Niestety ale nie da się tego zrobić w taki sposób jak chcesz, chyba że rozpracujesz interfejs którym matryca jest podpięta w laptopie do płyty głównej. Ten kabelek do którego dałeś link to już w ogóle zupełnie coś innego, nie związanego z wyświetlaniem obrazu. Czemu nie możesz wykorzystać zdalnego pulpitu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2012 Witam, nie szukam programu typu udostępniania zdalnego pulpitu przez lan czy internet, lecz jakiegoś kabla czy połączenia dzięki któremu będę mógł podłączyć obraz z komputera stacjonarnego ( DVI/HDMI/MINI HDMI lub ANALOG ) do monitora w laptopie( ANALOG ). Nie wiem czy to jest to, ale znalazłem jedynie coś takiego lecz nie wiem do końca do czego służy: http://allegro.pl/ad...2593136907.html To jest adapter USB-RS232. Pogooglaj pod hasłem DisplayLink, może to Ci coś da. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cross77 Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2012 Dobra, widzę, że nie ma takiego prostego rozwiązania, użyję jednak ten pulpit zdalny, który jest najłatwiejszym rozwiązaniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...