Wojttekkk Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2012 Witam, nie grałem ponad tydzień w Call Of Duty 2, dzisiaj wbijam i nagle mam czarne paski po bokach ekranu szerokości 5 cm. Próbowałem zmieniać rozdzielczość w grze, Directx, Rozmiar ekranu - NIC TO NIE DAŁO. W innych grach mam normalnie na całym ekranie grę. Karta: MSI Radeon HD 7770 Monitor: Samsung SYNCMASTER B2230 (21.5 cala) Proszę o szybką pomoc w miarę możliwości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2012 (edytowane) W monitorze jak masz to wlacz opcje rozciagania, bo monitor masz 16:9 a cod2 obsluguje tylko rozdzielczosci 4:3. Prawidlowo powinienes miec czarne pasy, jesli chcesz zamiast kola miec elipse to mozesz rozszerzyc tak jak miales wczesniej. Jeszcze mozesz sie pobawic opcje skalowania w sterownikach ati, jak niema opcji w monitorze Edytowane 9 Września 2012 przez adamlop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojttekkk Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2012 Rozciąganie ekranu też nic nie daje. adamlop ale co z tego że mam 16:9 a CoD2 obsługuje 4:3, jeżeli w opcjach CoD2 można zmienić na 16:9 ale TO NIC NIE DAJ!! Żadne ustawienia grafiki nic nie pomagają w moim problemie, tak jak i ustawienia w menu monitora. W ogóle to wygląda tak samo nawet Bios teraz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2012 Menu > Opcje obrazu > Rozmiar > Szeroki 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojttekkk Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2012 Menu > Opcje obrazu > Rozmiar > Szeroki Klaus pomogło!! :) Dzięki wielkie... Sorry, że tak późno tu odpisałem, ale zapomniałem. :P Jeszcze raz wielkie dzięki. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...