przemas13 Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 jak w temacie mam flash i nowy bios jak sie odpali w dosie flash to nie mozna nic wpisac w file co to moze byc czy moze cos zle robie ,wszystko jest ze str. producenta . chodzi o to zeby plyta ruszyla z duronem 1200 a na starym biosie mozna tylko do 1000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxicated Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 HELP!!! mam ten sam problem program do flashowania nie wykrywa starego biosu, ROM size, itp., próbowałem już AmiFlasha i oryginalnego programu ze strony gigabyta flash860 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 A nie mozesz wywolac flashera z parameterem, jakim bedzie nazwa pliku biosa? np. FLASH BIOS.ROM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxicated Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 wyskakują mi takie informacje: - Chipset isn't avalible - The Flasch port is not support - Make sure the Flash is not protected Edit: już po problemie :D , bios był podwójnie zabezpieczony: na płycie zworką i w ustawieniach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...