Michal_krakow Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2012 Witam. Mam bardzo trudny przypadek pliku excela którego w żaden sposób nie moge odtworzyć/przywrócić. Próbowałem już naprawde wieloma sposobami i bez skutecznie, jestem już bez radny dlatego proszę was o pomoc. Wrzucam link do pliku, jeżeli komuś się uda to stawiam duże piwo. http://www.sendspace.pl/file/5fb47b2e86cd40b4a646396 Standardowy błąd "Program Excel nie może otworzyć pliku .... ze względu na nieprawidłowy format lub rozszerzenie. Sprawdź czy plik nie jest uszkodzony... Bardzo proszę o pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2012 Po otwarciu pliku w jakimkolwiek edytorze hex dokument składa się z samych zer więc przykro mi ale nic z tym nie zrobisz, nie ma w nim żadnych danych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...