mb_asasello Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2012 Witam, mam problem z moim HP, mianowicie wyskakuje mi doś często BSOD. Rozwiązanie tego problemu chyba znalazłem juz tutaj: http://www.nhl.pl/index.php?showtopic=53498 bo u mnie tan sam plik poowduje błąd, natomiast mam pytanie o system - mam preinstalowany Win7 Home Premium. Problem jest taki, że gdy włączę odzyskiwanie systemu (instalację na nowo) z utworzonych DVD to nie dość, że mam system ze wszystkimi dodatkami, których nie potrzebuję, to dodatkowo usunięty zostaje mój podział na partycje, mam laptopa z powrotem "jak z fabryki", co mi oczywiście nie odpowiada. I tutaj moje pytanie - czy jest możliwość zdobycia skądś "czystego" Win7 i użycia ze swoim kluczem? Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pix3l Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2012 Klucz bedzie pasowal do normalnej instalki windows 7 z DVD - w multiinstalatorze wybierasz tylko taką samą wersję jak masz na nalepce. Płytę "pożyczysz od kolegi" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...