prz3mek1 Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2012 (edytowane) Witam Mam problem z laptopem, a mianowicie bez żadnych oznak po prostu się wyłączył i nie chce się włączyć. Nie było żadnych fajerwerków, osmolenia, czy szmerów w laptopie. Wyłączył się i cisza żadna dioda się nie świeci nic kompletny trup nawet jak podłączyłem go do prądu po dłuższym czasie to jak zawsze nawet przy wyłączonym laptopie jak podłączyłem zasilanie to zapalała się lampka, że ładuje baterie. Teraz nic pusto. Informacje dodatkowe został rozkręcony przez bardziej ogarniętego osobnika niż ja i powiedział, że był tak zakurzony, że nawet wiatrak od procesora się nie kręcił. Ale on nie wie co mogło się zepsuć. Twierdzi, że płyta główna/ procesor. Ale dzisiaj usłyszałem łagodniejszą diagnozę, że jeśli wiatrak nie chodził to bios ma jakieś tam ustawienia ze sam wyłącza komputer żeby się nie przegrzał więc coś z zmostkowaniem i ustawieniem fabrycznego biosa czy jakoś tak powinno się zrobić i obejść to zabezpieczenie. Tylko pytanie czy taka opcja w ogóle wchodzi w grę Laptop jak w temacie Asus G1s Edytowane 11 Września 2012 przez prz3mek1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...