Szumi Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Czy ktoś wie mogę takową kupić. Najlepsza byłaby H. btw czy uszczelkę U montuje się na otwór w obudowie a szybę podkleja od środka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 O uszczelke w tym rejonie radze spytac Amoniaka on ci powie dokladnie co i jak. PS Witam na forum :!: Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 ja kupiłem swoją własnie od Amoniaka - przejedź się do piastowa - na pewno znajdziesz - tania jak barszcz, około 6 zeta za metr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szumi Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Dzięki za pomoc. właśnie wysłałem wiadomość do niego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...