r3turn Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2012 Witam Mam spory problem jakiś czas temu przeprowadziłem się i teraz mój modem (Huawei 5832) z play praktycznie nie łapie sygnału. Sygnał jeśli już jest to tylko przy otwartym oknie i położeniu modemu koło niego, a i tak jest max 20%. Oczywiście takie rozwiązanie odpada na dłuższą metę, bo zbliża się zima. Przy zamkniętym oknie net praktycznie nie działa. Niestety mój modem nie ma złącza do anteny. Chciałbym żebyście mi polecili jakiś modem i antenę, która rozwiązała by mój problem. Wydaje mi się, że antena chyba zewnętrzna? Chciałbym się zmieścić w 200zł, jeśli możecie to dajcie mi od razu linki do jakiegoś sklepu. Załączam też screen z miejscem w którym mieszkam i w których są anteny. Z góry dzięki za pomoc ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W-a-s-h-i Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2012 Mam spory problem jakiś czas temu przeprowadziłem się i teraz mój modem (Huawei 5832) z play praktycznie nie łapie sygnału. Sygnał jeśli już jest to tylko przy otwartym oknie i położeniu modemu koło niego, a i tak jest max 20%. Twoim wymaganiom powinien sprostać modem Huawei E156G i np. antena ATM-252, ew. droższa antena kierunkowa (dostępna na alledrogo za 99 PLN) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...