humanoidal Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2012 (edytowane) Myślałeś, że grafika będzie wyświetlała obraz jak podłączysz monitor do płyty głównej? Parę złotych kosztuje przejściówka DVI-VGA, Edytowane 27 Września 2012 przez humanoidal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nurikutek Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 humanoidal dzięki za pomoc w wyborze monitora ten jest fenomenalny, świetne kolory i kąty widzenia ;) Mam jeszcze pytanie czym czyścić ekran? słyszałem że ściereczką z mikrofibry i płynem do monitora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malta Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 Dokładnie :) Dawniej czyściłam zwykłym płynem do szyb i ręcznikiem papierowym, ale to był błąd. Fajne są ściereczki wraz z płynem Office Depot bardzo wydajne, ja ich teraz używam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidek3555 Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2012 (edytowane) Wybierz ten co ci wczesniej polecilem albo ten Żywy obraz podświetlany diodami LED. Na świecie kończą się surowce naturalne, a wpływ naszych potrzeb na środowisko jest coraz bardziej widoczny. Energooszczędne komputery stają się dziś coraz ważniejsze. Podświetlany diodami LED monitor 24T1EH zapewnia wysoki kontrast, pozwala zaoszczędzić energię i nie zawiera rtęci. Możliwość oglądania telewizji HD TV i wyświetlania filmów Full HD. Umożliwia jednoczesne podłączenie odtwarzaczy Blu-ray Full HD i całej gamy innych urządzeń takich jak odtwarzacze DVD, czy urządzenia audio poprzez różne porty wejścia/wyjścia, w tym HDMI. polecam!! Edytowane 5 Października 2012 przez dawidek3555 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2012 Nie potrafisz czytac? On kupil juz monitor Btw. Co za bzdury... Sent from my HTC Wildfire S A510e using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...