pawellakos Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2012 Witam mam problem z dzwiekiem , gdyz bylo wszystko ok , dopoki nie rozkrecilem karty graficznej . Wkrecilem karte wlaczylem kompa i nie ma dzwieku . Karte graficzna rozkrecalem poniewaz niechcacy wiatrak z karty graficznej zlamalem 2 te takie listki co sie kreca i je przykleilem . Data i godzina takze mi sie usunela sama . Pisze mi ze dzwiek jest i wszystko ok , a jak slucham muzyki to takze widac ze gra muzyka . Jezeli zaloze sluchawki na full glos to delikatnie slysze ze cos piszczy caly czas . i jezeli np. Wlacze muzyke to mi "buczy chwilowo" w sluchawkach (tak jak sie np. wsadza kable do kompa od sluchawek to slychac takie cos) Jednak w tylnym wejsciu na sluchawkach nie slychac buczenia , ale takze nie ma dzwieku . Jbc mam zintergrowaną karte .Czy mozliwe ze sie cos stalo z sterownikami ? Albo z Biosem ? Prosze o pomoc , z gory dziekuje ... PS.Nie grzebałem nigdzie indziej oprócz w karcie graficznej . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voluu Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2012 Zgubiłeś datę i godzinę? Ruszałeś baterię na BIOSie? Możemy wróżyć z fusów. Napisz model płyty głównej. Nie masz dźwięku na przednim czy tylnym panelu w końcu? W menadżerze urządzeń zobacz czy nie masz wykrzykników. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawellakos Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2012 (edytowane) Proszę oto mój komputer http://pokazywarka.pl/8vdv1g/ . W przednim i tylnim nie mam dzwieku , ale w przednim mam taki "delikatny pisk" i to co tam pisalem . A w tylnim nic nie piszczy i tez nic nie slychac . W menadżerze wszystko ok. Edytowane 13 Września 2012 przez pawellakos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tonyxxl Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2012 poniewaz niechcacy wiatrak z karty graficznej zlamalem 2 te takie listki co sie kreca i je przykleilem . Powiedz jak to "niechcąco" było naprawdę...coś czuję, że przy tym ułamaniu łopatek, coś jeszcze zahaczyłeś na płycie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...