Misiekpysiek Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2012 Witam mam pytanie dotyczące karty graficznej mianowicie znalazlem co takiego: http://www.ataniej.p...i/2774/produkt/ i chcial bym wiedziec czy ta karta bedzie napewno pasowala do plyty glownej: ASUSTeK Computer INC. P5QL - E Szukalem kart tak do 200-250 zl i ta wydaje sie najtansza z dostepnych jak macie jakas lepsza tak do 200 zl to dajcie znac. Karta ma sluzyc glownie do gry ( WoW, Diablo, SC , CoD). Narazie nie stac mnie na lepsza a ta (PCIE GIGABYTE HD6670) wyglada przyzwoicie i mysle ze gry takie jak podalem wyzej udzwignie. Sugestie mile widziane z gory dziekuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humanoidal Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2012 To jest dobra karta i będzie pasować. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2012 Można się rozejrzeć za HD4850 1GB DDR5 o Vertexa / PowerColora , na allegro chodzą po 260-270 zł . Karta sporo mocniejsza od HD6670 choć dużo bardziej prądożerna , markowe PSU 400W wymagane . Ew. używki HD4850 - można je dostać w podobnej cenie co tego HD6670 , czasami nawet taniej . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriian Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2012 Karta jest dobra jak do starszych gier. Ja na moim hd 6670 i athlonie x2 4600+ w cod mw1 wszystko na max mam fps równy 60. Przy lepszym procu może być dużo więcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiekpysiek Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2012 Rozumiem dziekuje serdecznie za odpowiedzi i pomoc. Karta bedzie pasowac to dla mnie najwazniejsze, zostane przy niej bo po pierwsze nie stac mnie na drozsza, a po drugie musial bym dokupic zasilacz gdy bym sie jednak zdecydowal na ta "pradozerna". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiekpysiek Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2012 Witam! Postanowiłem, ze jednak zwruce uwage na ta karte graficzna (HD4850 1GB DDR5) i udało mi się znaleść w podobnej cenie co GIGABYTE HD6670 - http://www.pixmania.pl/pl/pl/12788326/art/vtx3d/radeon-hd-4850-1-gb-gddr5.html?srcid=7128&CodePromo=oui I chciał bym ja kupic tylko mam w zwiazku z tym pytanie. Mianowicie: - Posiadam zasilacz, który mi dobrze słuzy juz jakis czas 500W i zastanawiam sie czy udzwignie ta nowa karte (HD4850) + reszte komputera: - plyta glowna ASUSTeK P5QL - E - procesor Intel® Core 2 Duo CPU E8400 3GHZ - pamieci 3328 MB Z gory dziekuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humanoidal Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2012 Tak, da radę. Tu masz taniej i wysyłka z polski: http://www.kurtmedia.pl/product-pol-128930-Radeon-HD4850-1GB-DDR5-PX-256BIT-DVI-HDMI-DS-BO.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiekpysiek Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2012 Ok super dzieki:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianqwer Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2012 A jaki to dokładnie zasilacz? 500W nic nie mówi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiekpysiek Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2012 A jaki to dokładnie zasilacz? 500W nic nie mówi. Taki: http://www.komputronik.pl/product/72400/Sprzet_komputerowy/Podzespoly/Logic_500W_PFC_.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackMachine Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2012 Lepiej go wymień jak najszybciej na coś markowego, taki zasilacz za 150 zł to nieporozumienie. HD4850 to prądożerna karta, Logic może jej nie sprostać, wskutek czego dojdzie do jego awarii i być może po chwili zostaniesz bez połowy sprzętu, bo druga połowa będzie spalona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humanoidal Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2012 To co się stanie z tą pierwszą połową? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackMachine Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2012 A pierwsza zostanie (albo też się spali) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...