Skocz do zawartości
thcmaniac

Monitor 27" 1000-1200zl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Nadszedł czas aby wymienić mój stary wysłużony monitor Lg W2252tq na cos lepszego i większego. Interesuje mnie tylko rozmiar 27". Monitor będzie podpięty do laptopa jako dodatkowy ekran. Używane będzie głownie do filmów, czasami gry internet itp. Nie znam sie na monitorach więc dlatego chce się poradzić Was:)

Ja znalazłem w tej cenie LG E2770V-BF , ale wole poczekać na Wasze opinie co wybrać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja osobiscie będę zamawial ASUSa VK278Q. Bylem w media markt i z kilunastu monitorów jakie byly, ten prezentowal najlepsza jakaśoć. Przede wszystkim dobre kolory i brak srebrzenia. Do tego matryca 2ms. Asus jakoscią wyświetlanego obrazu byl porównywalny do Samsunga LC27A750XS. Reszta przy tych monitorach wygladala blado.

http://www.digitalve...10118/test.html (model VE bez kamerki)

Przez dwa dni mialem BenQ GW2750HM. Bo później zwrócilem go do sklepu. Mial strasznie wyblakle kolory i duża srebrzystość. Być może strafilem na wadliwy model bo raczej ten monitor ma pozytywną opinie. Miedzy innymi na tftcentral.com.uk

Przejedz sie do jakiegos wiekszego sklepu z RTV i sam zobacz jaki monitor bedzie dla ciebie najlepszy. Ja zdalem sie na gust innych i kupilem BenQ, przez to jestem 100zl w plecy za wysylke.

Edytowane przez carykk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi