Skocz do zawartości
firin

Obudowa do WC

Rekomendowane odpowiedzi

Haj

Wydaje mi się ze czas już nadszedł najwyższy żeby zmienić obudowę. Na ta chwile mam Antec Three Hundred z wycietymi koszykami i tam wchodzi chłodnica 2x120.

Potrzebuje coś co bez żadnych modyfikacji przyjmie moje WC. Milo byłoby gdyby dało się jeszcze gdzieś opchnąć jeszcze jedna chłodnice wielkości przynajmniej 2x120.

Wszystkie części WC w Sigu.

Max cena obudowy to około 600zl, myślę ze w tej cenie coś sensownego powinno być.

PS. Jeżeli ten temat powinien trafić do obudów i zasilaczy to proszę o przeniesienie.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pod dwie 2x120, bez modów, coolermaster 690 II najprawdopodobniej najlepszy.

Tradycyjne zdjęcie układu w tej obudowie:

Dołączona grafika

Jedna góra, jedna dół, bez modów, masz 2 koszyki na dyski, rezerwuar+pompa w zatokach 5,25'', zostają jeszcze dwie na napęd optyczny i jakiś panel, ewentualnie więcej dysków jakbyś potrzebował. Ciężko chcieć więcej w obudowie tych rozmiarów.

Edytowane przez aerial

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Arc Midi Tower też bez modów można wstawić dwie chłodnice - jedną grubą nad płytę i jedną grubą obok zasiacza (aczkolwiek ta obok zasilacza będzie typu 120 lub 140). Pomijam już Define R4, gdzie oba koszyki można wyjąć Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi