obijak Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 jak ,,zmieścić" 8000-10000 zł. w 47000 zł. ? Może tak 47000-10000=37000 .Jest na + więc zmieściło się :D 1 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenfir Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 Wcześniej nie zerknąłem na twoją sygnaturkę, humanoidal ma całkowitą rację. Posiadając taki zestaw nie opłaca się wydawać nawet tych 5k, wystarczy zmienić kartę graficzną na gtx 670, dokupić SSD np. samsunga 830 256GB i do tego dobre chłodzenie na procesor (w stopce nie ma o nim mowy) podkręcić procesor i masz świetny zestaw, którego wydajność będzie bardzo zbliżona do tego za 5k. Pomijam ten zestaw za 10k bo nie ma on kompletnie sensu w twoim przypadku, na takim monitorze nie zobaczysz żadnej różnicy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arbas Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 (edytowane) Są przecież karty graficzne z fabrycznymi bardzo dobrymi coolerami CPU (np. Sapphire lub Gigabyte). Słabe w porównaniu do tego chłodzenia - tutaj możesz wrzucić 2 slip streamy 140mm które są przy 500 obr/min niesłyszalne. Największe wentyle jakie sami producenci wkładają to 100mm. Ale ja jestem cichofilem - jak komuś nie zależy na ciszy to może brać co innego. Design to już kwestia gustu ale obudowy z blachą 0,6 mm na pewno ja nie nazwałbym najlepszą na rynku. Zwłaszcza na tle solidniejszego Fractal Design Define R4 czy też Antec P280 Ke? buda waży 12,5KG sama i jest bardzo solidna - skąd to stwierdzenie o stali 0,6mm ? Cytat użytkownika Oh my friend, I couldn't believe how thick and heavy the side panel alone is on this one. I currently have two 600T, not whites however, the original graphites. This is some proper, thick (1mm I think), heavy steel. You should know just by the fact, that the empty case weights 12,5 kilograms. Edytowane 18 Września 2012 przez arbas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimon122 Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2012 Nie odbierz tego jako obrazy no ale za 5 tysięcy komputer wystarczy na długo, z czasem również będziesz mogł go ulepszać sprzedając cześći bez dużej straty :) Za taką kasę lepiej kupić auto hehe. No ale twoja sprawa (niby) twoja kasa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...