Arkowiec102 Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 witam, mam pewien problem z komputerem... dzisiaj weszlem w biosa i chyba wylaczylem karte graficzna gdyz nie mam od tego czasu grafiki... i moje pytanie to jest jak mam przywrocic biosa w komputerze do ustawien fabrycznych nie miejac nic na ekranie? czy moglby mnie ktos pokierowac co klikac po kolei jak wlacze komputer czy cokolwiek ? z gory dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 W instrukcji dolaczonej do plyty glownej masz podane jak zresetowac CMOS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkowiec102 Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2012 W instrukcji dolaczonej do plyty glownej masz podane jak zresetowac CMOS. no dobra... a jak nie mam tej instrukcji? szukalem po internecie i nie moge nigdzie znalezc jak to zrobic... a potrzebuje tego komputera na zaraz gdyz mam tam bardzo wazne pliki na nim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2012 http://support.dell.com/support/edocs/systems/opgx620/en/ug/A02/advfeat0.htm#wp1132466 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...