piaskov Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 Witam, w moim HP Pavilion dv6000 ostatnio miałem znany problem z układem graficznym. Sam go rozkręciłem i podgrzałem układ opalarką, niestety po złożeniu wydaje z siebie jedno piknięcie, zapala się podświetlenie i się wyłącza. Co może być nie tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pix3l Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2012 Z twoim mózgiem jest coś nie tak. Kto normalny naprawia elektronikę opalarką? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2012 Użytkownicy lapków z GF8 (a szczególnie pavulonów) i starych xboxów 360- głównie oni. chyba nikogo nie pominąłem? Co może być nie tak? Chyba nie trudno na to wpaść... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...