koraz Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 Witam. Jestem tutaj nowy. Mam problem odnośnie skonfigurowania TP-LINK TL-WR702N jako Client. Czy mógł by ktoś pomóc jak to zrobić? Próbowałem już wszystkiego... Wpisałem adres Tp-Link, wyskoczyłam mi strona konfiguracji i dalej nie wiem co zrobić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2012 To zacznij od przestudiowania instrukcji obsługi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koraz Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2012 Instrukcja jest po angielsku. I wszystkie dostępne materiały w necie też. Ktoś ma lepszy pomysł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_91 Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2012 Widzę że temat ma już kilka dni. Poradziłeś już sobie? Jak nie to mógłbym pomóc bo właśnie przed chwilą konfigurowałem swojego tp-linka co prawda inny model ale powinno być to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koraz Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2012 Dzięki. Poradziłem już sobie a raczej informatyk... Mam cholernego lifeboxa 2,0 i to z nim generalnie był najwiekszy kłopot... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...