Bloodneo Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 Witam od nowości mam problem z kartą graficzną, w niektórych grach na przykład w menu bądź przy wczytywaniu lokacji w grze (Max Payne 3). Piszczą cewki :/ Mam pytanie kartę graficzną mam na gwarancji, czy taka usterka jest objęta gwarancją czy też serwis odeśle mi kartę z powrotem a ja stracę tylko czas i pieniądze na przesłanie karty do serwisu ? Poniżej zamieszczam film.http-~~-//www.youtube.com/watch?v=DVpYc8Kwz1U Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humanoidal Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 To się nie kwalifikuje na gwarancję, w ciągu 10 dni od kupna przez internet możesz oddać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheUn4seen Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 Po pierwsze, to nie jest usterka, tak po prostu działają źle wytłumione cewki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bloodneo Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2012 A może mógłbym to reklamować jako towar niezgodny z umową ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2012 (edytowane) Teoretycznie wymuszenie Vsync niweluje tą przypadłość - u mnie występuje tylko przy kosmicznej ilości FPS. Jak Cię to wkurza to najlepiej odesłać w ciągu 10 dni i nie wnikać tylko wziąć inną. Edytowane 19 Września 2012 przez Aquarium 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bloodneo Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2012 Kartę mam już, kilka miesięcy więc 10 dni mnie nie dotyczy, po prostu zdarza się że karta piszczy w kilku przypadkach, i to wszystko. Dodatkowo wentylatory potrafią jargotać po jakimś czasie, nie zmieniają się obroty wentylatorów sprawdzałem programem, występuje to przy dużym obciążeniu karty graficznej po podkręceniu obrotów w sterowniku o kilka procent przestają, po jakimś czasie znowu się odezwą i trzeba jeszcze raz podkręcać obroty żeby przestały hałasować. Pytałem o cewki bo prawdopodobnie wyślę kartę na gwarancji z uwagi na denerwujące wentylatory i byłem ciekaw czy cewki też kwalifikują się do naprawy gwarancyjnej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2012 http://forum.purepc.pl/topic/337718-amd-radeon-hd7900-series/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...