LuKe Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2012 Witojcie musze sie pochwalic moim nowym nabytkiem z allegro, dokladnie glosnikow Medion za 30zl! http://allegro.pl/imagic-m4-ufo-glosniki-zasilane-usb-neo-nowe-i2612673212.html glosniczki mialy byc dla starszej do skypa ale jak uslyszalem...... ten piekny, soczysty, wyrazny dzwiek - skonfiskowalem sobie je, a wywalilem z pokoju kolumny JBL glosniki graja super, nie ma oczywiscie basu i sasiadow nimi niepowkurzasz ale nie o to w nich chodzi ten dzwiek mmmm cud, miod, malinka :) jakosc dzwieku tych pierdziawek przypomina mi ten z glosnikow jakie mialem dawniej z-5500 tyle ze one kosztowaly 1300zl a tu sa za 30zl, hihi 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2012 Niska tolerancja na alkohol + zakładanie bezdennie głupich tematów = UP. 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2012 Pewnie w roli "spikera" podlaczonego pod mobo sprawdzilyby sie idalnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2012 Nie zdzierze................ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2012 Tego że jest czwartek a Ty jesteś na forum pod wpływem co najwyżej kofeiny? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2012 hihi hihi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKe Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2012 nie robcie sobie jaj, bo tak naprawde jest dzwiek jest przyjemny dla ucha, delikatny, zadziwiajaco slychac kazdy szczegolik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2012 Nie obrażając Twojej osoby ograniczę się do stwierdzenia że w końcu trafiłeś na sprzęt na miarę swojego słuchu skoro gniot za 30 pln ma dzwięk przypominający Z-5500. Oba zapewne na niesamowicie zgranej próbce we FLAC + żródło dźwięku o wartości średniej krajowej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKe Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2012 (edytowane) Nie obrażając Twojej osoby ograniczę się do stwierdzenia że w końcu trafiłeś na sprzęt na miarę swojego słuchu skoro gniot za 30 pln ma dzwięk przypominający Z-5500. Oba zapewne na niesamowicie zgranej próbce we FLAC + żródło dźwięku o wartości średniej krajowej. o co ci chodzi? na x-fi extreme music - FLAC czy mp3 w 192 czy 320, co za roznica dla mnie to samo ja tylko pisze ze glosniki graja bardzo przyzwoicie, sa odskocznia od łupiacych kolumn ktore ledwo rozkrece i trzesa cala hata Edytowane 21 Września 2012 przez LuKe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2012 Ty tak na serio? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2012 FLAC czy mp3 w 192 czy 320, co za roznica dla mnie to samo Dziwisz się, że na pseudogłośnikach za 30zł nie słyszysz różnicy? Chyba, że słoń na ucho Ci nadepnął to nawet na SWANSie nie usłyszysz różnicy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKe Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2012 tak ja tak na serio... na JBL e30 i subie e150 + azur 340a no i zrodlo x-fi, tez zadnej roznicy nie slysze miedzy mp3 192 czy 320 no bo jak mam slyszec jak to to samo, co do FLAC a dobrej jakosci mp3 no ciezko ciezko by bylo ... roznica jaka roznica? na sennheiser HD 515 tez roznicy nie slysze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halwiefal Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2012 aha 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2012 Hej, bardzo zaintrygował mnie twój temat, http://allegro.pl/imagic-odysey-glosniki-10w-rms-mega-wyprzedaz-i2649063024.html Podobne przetworniki do Twoich. Czy mógłbyś je rozkręcić i zrobić zdjęcia. Chcę zbudować na tym KD, zastanawiam się czy da radę nagłośnić 20m^2. Wszak na aukcji pisze : Rewelacyjnie sprawdzają się w podroży czy na małej imprezie Możesz mi powiedzieć jak z niskimi tonami? Nie ma wcale, czy może choć troszke? ~~~~~~~~ A tak poważnie pewnie brat/pies/kot zalogował mu się na konto^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2012 ja bym bral po pol, bo po calej widac tutaj efekty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKe Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2012 jaja se robicie a ja tu powazny temat poruszam i tak najlepiej mi sie slucha na sluchawach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2012 dzwiek jest, zadziwiajaco slychacPoprawiłem Twojego posta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKe Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2012 (edytowane) ale naprawde tez sie dziwilem ale dzwiek z tych pierdziawek naprawde jest przyjemny , wyraznie slychac vokalik, haj hity, no basu ni ma no ale to maja byc glosniczki do zacisza domowego oo te fajnie wygladaja http://allegro.pl/a4tech-2-0-s60-usb-dwudrozne-do-laptopa-super-i2593081507.html Edytowane 21 Września 2012 przez LuKe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2012 Ach nieokiełznane są zasoby tego forum.. przynajmniej już teraz wiem co najlepiej kupić w przedziale cenowym 15-30zł :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mycorrhiz'Al'Seven Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2012 w przedziale cenowym do 30zł proponuje starą szafę rozebrać, pozbierać na śmietniku głośników z telewizorów (albo na allegro znaleźć odpowiednią ofertę) i samemu złożyć kolumny. Newralgicznym punktem może być wzmacniacz. Dla przykładu : https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/251689_346650478762054_1551357279_n.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humanoidal Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2012 Kurde kupuje to UFO jak takie dobre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...