Kaeres Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2012 A wziąłeś pod uwagę moją odpowiedź? Na prawdę, ta wiwa odtwarza wszystko co jej podam. Bez najmniejszych problemów. Brałem pod uwagę. Masz na razie 100% szczęście, że nie possałeś materiału z dźwiękiem tylko DTS. Wiele blu-ray ma kilka ścieżek w pliku więc nie ma problemu. Ale zdarzyły mi się już z 3 czy 4 filmy, które miały tylko DTS i ta wiwa dźwięku nie odtworzy - nie poradzi na to żaden autoryzowany soft. Chyba, że fani stworzyli jakiś to wtedy proszę o link. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easytouse Opublikowano 19 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2022 Polecam zrobić to na androidzie naj prościej i najszybciej, aplikacje można ściągnąć z Play Store, MkvEdit: Do wyciągnięcia pliku audio, i po konwersji do zapisania go spowrotem w pliku mkv Audio Converter: Do skonvertowania audio na format aac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 19 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2022 (edytowane) @Easytouse To bez sensu tak kopiować plik np. kilkadziesiąt GB na telefon, z którego wygeneruje się do pamieci masowej telefonu kolejny plik kilkadziesiąt GB (wynikowy), później kopiowanie tego na PC ... to ja wolę użyć mkv toolnix na PC - zrobię to 10x szybciej i bezstratnie. Edytowane 19 Listopada 2022 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saalataa Opublikowano 20 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2022 Bijecie się o nagrodę archeologa dziesięciolecia? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 20 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2022 2 godziny temu, saalataa napisał: Bijecie się o nagrodę archeologa dziesięciolecia? 😉 Przynajmniej jak ktoś wejdzie do tego tematu za dziesięć lat, to będzie miał odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...