Grzeinik Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2012 (edytowane) Witam. Od ~2 dni mój netbook zamula dosyć ostro. Wcześniej kiedy grałem na nim w League of Legends to gierka chodziła bez problemu, teraz gdy ją odpalam to procek obciąża się praktycznie w 100% nie da się w zasadzie grać. Poza tym odpalenie jakiegoś programu i fimiku w przeglądarce powoduje, że netbook zamula- jeszcze 2 dni temu wszystko śmigało bez problemu. Nawet przewinięcie strony jakiejkolwiek scrollem- zamula. ThnikPad x120e AMD E-350 (2 rdzenie, 1.60 GHz, 1 MB cache) RAM 8192 MB (SO-DIMM DDR3, 1333 MHz) Dysk twardy 320 GB SATA 7200 obr. Przekątna ekranu 11,6" 1366 x 768 (HD) Karta graficzna AMD Radeon HD 6310 Antywirus niczego nie wykrył, Dr.Web CureIt! oraz Malwarebytes Anti-Malware również niczego nie znalazły. Na wszelki wypadek przeskanowałem jeszcze kompa Spybotem Search & Destroy- również nic./ Tutaj log z OTL: http://wklej.org/id/834654/ Nawet zwykłe odpalenie jednocześnie dwóch kart w przeglądarce zmusza procek do pracy na 90% i trzeba czekać chwilę aż się odmuli./ Z góry dzięki za wszelką pomoc. Pozdrawiam, Jerzy Edytowane 21 Września 2012 przez Grzeinik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2012 Daj screen z CrystalDiskInfo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzeinik Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2012 Daj screen z CrystalDiskInfo. Dzięki za chęci, ale chyba udało mi się ogarnąć kompa. Wyczyściłem porządnie dysk systemowy, powyłączałem niektóre usługi, wywaliłem co niepotrzebne z autostartu, wyczyściłem rejestr, Za pomocą Brazos Tweaker ustawiłem max wydajność i teraz mój ThinkPad hula normalnie. Możliwe, że było ustawione "maksymalne oszczędzanie baterii" nawet na podłączonym zasilaczu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...