Gość Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2012 Hej, ostatnio stwierdziłem, że przydałby mi się monitorek drugi żeby wyświetlać np. okno rozmowy komunikatora czy np. temperaturę podzespołów. Obecnie mam SyncMaster 2243SN od Samsunga i starcza mi, ten drugi nie musi być jakiś super, jak dla mnie ważne by wyświetlał obraz. 17" w LCD myślę, że by spokojnie wystarczył, ale jednak czasem lepiej coś poprzeglądać w pionie więc myślałem o 19" w 16:9. Jakie polecicie monitory używane z allegro, warte zainteresowania? Używki, bo w nowe się nie zamierzam pakować. Koniecznie czarną ramkę musiałby mieć;) Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookeros Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2012 Witam, właśnie w związku z dużymi zmianami sprzętowymi u siebie również stałem przed taki problem. Wybór padł na używany Dell e228wfp. Można dostać na alledrogo (ok 300-350zł) - jest ok, wszystko i nawet więcej niż się można spodziewać za takie pieniądze. Teraz tylko czekam aż się zjawi u3011 i powinno być dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...