Skocz do zawartości
bbc20000

2 pytania o MAXTOR SERIAL ATA HD i 1GB pamieci vs. 512 MB

Rekomendowane odpowiedzi

Nie moge sie powstrzymac!. Za kazdym razem sobie mowie. To juz koniec. nie bede kasy juz wiecej wydawal na czesci komputerowe. Niestety to latwe jest w teori a trudne w praktyce. Jak mi cos zacznie chodzic po glowie to juz koniec. Teraz mi chodzi po glowie nowy Maxtor SATA i extra pamiec. MAXTOR piekielnie szybki na papierze. Ale czy tak jest w zeczywistosci. Chcialbym uslyszec od tych ktorzy maja ten HD lub mieli z nim stycznosc. Chcialbym wiedziec czy "czuc" roznice w ladowaniu aplikacji, ladowaniu plikow z tym HD. Teraz mam MAXTORA D740X ATA133 podlaczonego do SERIAL ATA przez ABITa przejsciowke/

To samo sie tyczy 1GB pamieci. Czy widac roznice w pracy gier i aplikacje z 1GB pamieci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie moge sie powstrzymac!. Za kazdym razem sobie mowie. To juz koniec. nie bede kasy juz wiecej wydawal na czesci komputerowe. Niestety to latwe jest w teori a trudne w praktyce. Jak mi cos zacznie chodzic po glowie to juz koniec.

witamy w klubie :D To jest straszne, ale...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co do pamięci to już chyba nie (no moze jak robisz w grafice).Ja u siebie mam 512 ramu i 256 ramu.Pograłem sobie pare godzin w UT2003 na samej kostce 512 i chciałem sprawdzic jak szybko mi wyjdzie z gry - spoko.Ale jak włożyłem dodatkową 256 to juzbyło bardzo szybko :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie moge sie powstrzymac!. Za kazdym razem sobie mowie. To juz koniec. nie bede kasy juz wiecej wydawal na czesci komputerowe. Niestety to latwe jest w teori a trudne w praktyce. Jak mi cos zacznie chodzic po glowie to juz koniec.

witamy w klubie :D To jest straszne, ale...

...dlatego tez nigdy nie kupuje najdrozszych czesci bo to tak w kolko. 2 miesiace max i GF FX czy R9800Pro to juz nic specialnego. W ten sposob to musialbym mieszkac na ulicy ze swoim komputerem bo by mnie na czynsz nie bylo stac!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo to sie robi tak, skladasz komus kompa, pakujesz w niego swoje uzywane (2-5 mies.) a sobie kupujesz cos extra i tak w kolko. Wiesz ile ja w tym roku juz np. plyt glownych mialem?

Ty mi mojego kolege przypominasz. Gostek dokladnie tak robi jak ty :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...