RoZpr0 Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2012 Poszukuje netbooka na studia, głównie ma mi służyć do pisania notatek, chodzenia po internecie, czatowania (irc, wtw...) a jak wiadomo do tego nie potrzebna jest nie wiadomo jaka maszyna. PS. miło by było gdyby na netbook'u dało radę zainstalować win7, do którego podobno jest wymagane 2GB RAM'u (od razu mówię, że tak słyszałem i nie jestem pewien tych plotek ) Dzięki z góry za jakieś propozycje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba19066 Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2012 Ten wyglada naprawde ciekawie, z tym ze ciezko powiedziec czy jest tani jak nie podales przedzialu cenowego :) od razu z win7 wiec z tym problemow nei bedzie :) http://allegro.pl/listing.php/search?string=HP+MINI+210-4160EW+&country=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2012 Pomyśl nad jakimś kompem z procesorem ULV. Moim zdaniem netbooki z Atomami są grube. Jest sporo tanich i droższych "ultrabooków", czyli cienkich komputerów - ASUS UL20A, Samsung X360, Dell Adamo. Kup taki, jaki trafisz najlepszy cenowo. Do podstawowych zastosowań 2GB do Windows 7 starczą, dopiero różnicę w działaniu moim zdaniem odczujesz po przejściu na dysk SSD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMPOINT_pl Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2012 Tak czy inaczej warto byłoby gdybś podał budżet jaki posiadasz na ten cel. Z reguły nowe netbooki maja zainstalowany system Windows 7 i do tego 2 a nie 2 giga ramu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...