Fucken Blinker Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 mam SDI na 8 osób na routerze, wszystkim chodzi wszystko oki tylko ja mam problem z odbiorem informacji czy to wina sweetcha? mam do [gluteus maximus] transfer itd!!!! :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 mam SDI na 8 osób na routerze, wszystkim chodzi wszystko oki tylko ja mam problem z odbiorem informacji czy to wina sweetcha? mam do <font color="#FF0000">[ciach!]</font> transfer itd!!!! :evil: a moze troche szczegolow? bo to co napisales, to sie ze soba kloci :P "wszystko chodzi dobrze" "problem z odbiorem informacji"..... :? o co chodzi :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fucken Blinker Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Wszystko u innych chodzi dobrze tylko u mnie jest coś nie tak. Wysyłanie jest oki, ale odbiór inforamcji cały czas jakby prezerywał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 nadal nie opisales sieci ....topologia...os'y , pingi .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PANTHER X Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 koles pisz konkretnie co ci przerywa - winamp jak sluchasz radia czy sciaganie plikow ? - podaj jakeis przyklady opisz jakie systemy ajkie lacze przedewszystkim jak sie jest zbudowana kto do czego podlaczony czy jest router systemowy czy serwer - troszke konkretow koles a nie jakies maslo maslane nikt niewie o co ci chodzi ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Działo Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 To samo u mnie. Gram w ArmOps Ping skacze od 300 do 800 a liczba kanałów 45 a zawsze było koło 100 ale nie wiem o co w tych kanałach chodzi :), Team speak mi też przerywa, a żeby napisać ten post to musiałem poczekać 1 minute żeby sie załadowało POMOCY!!!! :). Sieć sobie śmiga na routerze przy pomocy sweeatha też 8 osób :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 sweeathaco to jest sweeath :?: :P a wracajac do problemu..... moze po prostu ktos ciagnie na p2p ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Działo Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 sweeatha co to jest sweeath :?: :P a to jest moja literówka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...