Ghazi Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Znacie pewnie tzw. Jackasowców i innych CKYowców z MTV? Na osiedlu (Zgorzelisko i Kiełczowskie) znalazł się kilku takich, co próbują ich przebić. Przykłady? Koniu wpada z Pałysem do Biedronki, a Paci z kamerką wszystko nakręca. Koń w białym prześcieradle i masce gazowej. Spora kolejka, ludzie się dziwnie gapią. Babka w kasię już chce dzwonić po policję, ale dzielnie się trzyma. Podchodzą do kasy, ten w masce kładzie Staropolankę. - HMAJMM!! - Boże (kasjerka) - Kolega chciał wode kupić (pałys) Jackassowcy są znani z jazdy wózkami w krzaki. (w Bierdonce ubyło kilka :D) oraz skakania na żywopłot. Centralnie po tych akcjach Koniu cały zakrwawiony przychodzi do szkoły. Sadzenie gruchy w publicznych miejscach :). Józek wlazł na wiatę od przystanku, już się wypina, ale leci jakaś babcia "dzwonię na policję! Zboczeńcy!". Wszystko jest na 2x VHS (już niedługo do nabycia w teleshopie Moderna) JEŻELI MACIE TAKICH GENIUSZY NA OSIEDLACH TO PISZCIE! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 http://www.polskijackass.prv.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 www.jackass-kozmin.prv.pl :D ja tez tam jestem jednak tego filmu gdzie bylem to nie ma:( na tej stronce a ciekawie bylo sanki i zaczep do malucha w zime:D jak w row piepr.znelismy to caaaaali biali :D polecam stronke i qest book Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Wy to liteowi jesteście. www.jackass.prv.pl - filmy-> nadesłane -> szkoła. Dla modemowców - chłopak wpada w pelerynie i masce na lekcję i wypina się całkiem gołą częścią ciała do nauczycielki. Pełna klasa - nikt się nie śmiej - wszyscy 100% zaskoczenia. To było w Polsce!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 :arrow: ja wraz z kilkoma kumplami zawsze jak wipijemy, uzadzamy malych jackass'ow. skakanie na krzaki to juz standard. przechodzenie po poreczy mostu nad rzeka (po pijaku), jazda wozkami sklepowymi, bieganie po rampie z roznymi saltami w powietrzu (staramy sie). moze nie jest to nic szczegolnego, ale zabawa jest przednia. male stluczenia sa wliczone w zabawe :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 ostatnio w stanie po spozyciu robilismy sobie wyscigi wozkowych zaprzegow (kupel wlazi do wozka a ja go pcham z gorki) jednego kumpla jak puscilem to chyba z 50km/h zapierdalal i w koncowej fazie jazdy zachaczył o kraweznik jak wyjeb*ł to polecial ze 3m jak super man po czym wstał otrzepal sie i poszlismy pic dalej a ze smiechu to sie prawie pojszczaliśmy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 :D :D :D :D Tylko jest taki patent, że my (oni?) to wszystko na trzeżwo... całkiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 że sie tak zapytam po pijaku roumiem myśli sie lepiej ale żeby na trzeźwo :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Ale ja znam takich ludzi, którzy działają na trzeźwo, tak jak normalni po 5 Warkach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 ehym... na MTV o ktorej to godzinie leci :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 jak lubicie takie powalone i lolowe numery, to koniecznie sciągnijcie z Kazy "Jackass The Movie.mpg" film wazy 780mb ale podobierane sa tam najleprze numery jackass Mega polewka gwarantowana :) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 ściągnąłem troche ale nie podobały mi się zbytnio :? Wogole juz jackassów nei oglądałem .. eh eh czas leci człowiek mądrzeje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 o ktorej to leci na MTV ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Wy to liteowi jesteście. www.jackass.prv.pl - filmy-> nadesłane -> szkoła. Dla modemowców - chłopak wpada w pelerynie i masce na lekcję i wypina się całkiem gołą częścią ciała do nauczycielki. Pełna klasa - nikt się nie śmiej - wszyscy 100% zaskoczenia. To było w Polsce!!! Lekcja polskiego... Ale panny dziwne odglosy wydawaly :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 najlepszy numer jaki zapodali -> samochodzik w doopie+rentgen !!! prawie co siem nei pojszczałem !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Mówię, że Jackass to fajna sprawa! Ale najlepiej próbować samemu (z kumplami) i kręcić. Jak się uda to w niedalekiej przyszłości - czyt. jak zmontuję film - zapodam linka do "Jackass: Zgorzelisko Group" :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Ghazi: mam nadzieję, że nei powtórzysz numeru z samochodzikiem :lol: ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Oto czego możecie się spodziewać: 1. Jazda na wózkach z Biedronki 2. Koniu w markecie (patrz wyżej) 3. Józek na przystanku (patrz wyżej) 4. Koniu skacze z okna na klatce schodowej w żywopłot 5. Ryszard jedzie na desce w stroju batmana (chłopak nic nie widział, poniekąd specjalnie, walił na konice jazdy dość ostro w mur) 6. Jazda "różnymi pojazdami" z podjazdów, górek itp. 7. Podróż na deskach przez Galerię i łapanko :P 8. etc, etc, etc :D Mam nadzieję, że filmik uda się skręcić w max 2 tyg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 a może total harcore ??? suprermarket... symulowana próba kradzieży -> niby coś kolo kitra w bojówkach... zwijają go ochroniarze... w sumie to nei mają prawa robić mu kapslówy ale on siem zgadza... kolo w czarnym uniformie wkłada mu rękę do bocznej kieszeni w spodniach i... trafaia na sowitą porcję :wink: goowna !!! to jest w stylu jackass, nei :lol: ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 :D Ja bym tam uważał - z policją nie ma żartów. :D Ale z przechodniów sobie jaja można robić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 to może najprostrzy numer: HORN !!! kupujesz horna na sprężone powietrze za kilka zeta, wybierasz sobie przechodniów, którzy nei dostaną zawału i walisz im z puszki przy uchu !! lepsze od kupy w bojówkach :D: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Dobre, dobre! Jak będziesz miał więcej takich pomysłów to ślij na mail - może zostaniesz uwzglądniony w napisach końcowych ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...