Callesson Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2012 Witam. Przy podłączeniu smartfona z pamięcią MicroSD do mojego laptopa (Lenovo G580) za pomocą kabla USB system wywala komunikat: "Przed użyciem dysku znajdującego się w stacji dysków G: musisz go sformatować.". Nie mogę więc uzyskać dostępu do danych. Instalacja sterowników przebiega pomyślnie, instalacja oprogramowania producenta (Kies od Samsunga) nic nie zmienia. To samo dzieje się gdy podłączam do laptopa Kindle 4. Problem występuje na wszystkich portach USB i różnych kablach. Próbowałem podłączać te same urządzenia do innego komputera i bez problemu uzyskałem dostęp do danych, więc wina leży raczej po stronie laptopa. Przeszukiwałem Internet w poszukiwaniu rozwiązania tego problemu, niestety nic nie pomaga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2012 A pendrive i dyski zewnętrzne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Callesson Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2012 Pendrive działa normalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...