D0minikPL Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2012 Hej! Ostatnio oglądając kanał LevelCapGaming na youtubie znalazłem filmik w którym opisał co to Avermedia Live Gamer HD. Mój angielski jest słaby i nie jestem pewny czy dobrze to zrozumiałem. Ten "wie heist er" nagrywa obraz z komputera bez obciążania komputera? np: nagrywając jakimś programem ma się o wiele mniej FPSów niż jakby się nagrywało a ten "wie heist er" nagrywa obraz bez spadku FPSów? To jest jakby zamiast używać softu do nagrywania użyję hard'u (?) i będę miał tyle samo FPSów jakbym nie nagrywał? Proszę wytłumaczcie mi na czym polega to coś i czy się opłaca wydać ok. 400zł (200$) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2012 Test (link do konkurencji, ale na PurePC nie ma testu :) ) http://pclab.pl/art49971.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sou Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2012 Sorki za odkopanie, ale może już ktoś się tym bawił? Test na pclabie jest bez sensu bo "live" w nazwie nie jest bez powodu;) Bardzo fajnie, że sprzęt do odciążania procesora przetestowali na procesorze za 2k+ o_O Dodatkowo kompletnie nie sprawdzili streamowania podczas którego w takim bf3 trzeba mieć minimum i7 żeby w ogóle móc myśleć o streamowaniu ;) Bo pomiędzy sprzętem potrafiącym uciągnąć nagrywania a sprzętem do streamowania jest przepaść. Tak więc wracając do tematu. Ma ktoś tą kartę u siebie i może coś opowiedzieć o jej funkcjonalności zwłaszcza w temacie streamowania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...