Mate Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Ale co tam. Dzisiaj stałem sie szczęśliwym Tatusiem ver.2 :) Oprócz 1.5 rocznej Julii mam od dzisiaj spadkobiercę fortuny - Kubusia. I jestem cholernie szczęśliwy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Congratulations ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PACO Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 GRATULACJE!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Będę mówić, że wyssał WC z mlekiem matki :P :P :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Syn to podstawa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 gratuluje!! ps. ja bym to dał do działu sprzęt ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHuNaR Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 To moze jakas promocja w sklepie ? :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Gratuluje!!!! Szczere gratulacje - od taty, ktorego corka dzisiaj skonczyla roczek!!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 To moze jakas promocja w sklepie ? :twisted:Pierwszym 10 osobom Mate podesle za friko Orbitale :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 to jeszcze tylko zasadzic drzewo i postawic dom:) na prawde gratuluje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 gratulacje oby bylo zdrowiutkie i podobne do hmm taty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 moje gratulacje. czekam na cygaro :) mojemu kumplowi wczoraj urodzil sie pierworodny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KREMator Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 gratz! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Gratulacje, jaką ma temperaturę w idle? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 gratulki :) i nowych dzieciatek (bloczkow) takze w sklepie :) arthx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warrior Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Niech rośnie zdrowy dużo modd-uje i ostro tweak-uje Bardzo możliwe że będzie robił jeszcze lepsze bloczki - świeża krew, świeże pomysły :) :!: Gratulacje :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EZ_lo Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Gratulacje, jaką ma temperaturę w idle? ;) hehe do niedawna byl chlodzony ciesza (wlot nad rdzeniem) teraz przeszedl na ac, co pociagnelo za soba spory przyrost glosnosci :D duzo zdrowka dla mlodych kadr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 nie wywala tylko przeniosa :) moje gratulacje !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasy19 Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Gratulacje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 No to kongratulejszons :) niech wyrośnie na zdrowego i silnego overclockera i modera :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Cóż, nie pozostaje mi nic innego jak pogratulować wraz z innymi :D O ile dobrze pamiętam obecnie już roczna córka SpiderMANa została nam zaprezentowana na jakimś zdjęciu :D Też się pochwal :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Ale co tam. Dzisiaj stałem sie szczęśliwym Tatusiem ver.2 :) Oprócz 1.5 rocznej Julii mam od dzisiaj spadkobiercę fortuny - Kubusia. I jestem cholernie szczęśliwy.Gratujacje :) Aż Ci nawet status dałem w nagrode :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 JA rozwniez gratuluje :) I to jeszcze syn.. uuuu ja bym sie uchlał az miło z tego powodu prawde miwac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THORGAL Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Niech Moc Bedzie z Wami - Gratulacje :!: :!: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Gratulacje! Po stokroć gratuluje następcę Mate Junior! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 :D Gratulacje :D Mate :D Pociechy z syna, córki, żóny itd. niech moddują z Tobą :) I czego sobie Syn i Rodzice z córką będą życzyć :) SpiderMAN Tobie również gratuluję, przy narodzinach niestety nie mogłem pogratulować, brak neta, za to teraz przyjmij szczere gratulacje. Wszystkiego naj, wszystkim TATOM :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Ja tekze gratuluje :!: Tylko zęby bloczki i inne akcesoria nie podrozały :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Gratulacje ! KUBUSIE RULEZ !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 :arrow: gratulacje!! pozdrowienia dla synka, coreczki i zony :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 też gratuluje i twoi wrogowie też ci pewnie gratulują ale teraz bedziesz miał katowanie w domu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...