Mario_86 Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2012 (edytowane) Artefakty pojawiają się już w biosie a także ekranie startowym co skutkuje niemożnością załadowania systemu. Jestem obecnie skazany na tryb awaryjny z siecią. Słyszałem, że można takową kartę wygrzać w piekarniku itd. ale nie wiem czy bym się odważył . Załączam zdjęcia jak to wygląda: Oraz jeszcze takiej treści bluescreen: I co z tym fantem ? Help Edytowane 2 Października 2012 przez Mario_86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathTomahawk Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2012 Czemu miałbyś się nie odważyć wypiekać? I tak karta się z tobą żegna w nieprzyjemny sposób. Inna opcja to kupno nowej karty. Poczytaj o wypiekach i spróbuj. W zasadzie nic nie możesz stracić, a tylko zyskać :P Przy czym dobra rada: nawet jeżeli okażesz się mistrzem kuchni i wypieczesz dobrą kartę to mniej przygotowaną jakaś $$ na ew. wymianę :P Pozdrawiam 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_86 Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2012 To raczej chyba wada fabryczna tej karty niż np zasilacza ?. No w sumie nie mam nic do stracenia ale z drugiej strony mogę chociaż na trybie awaryjnym działać ;P. Tak czy siak ewentualny wypiek na ile czasu może uratować kartę ? No bo pewnie problem znów się powtórzy po pewnym czasie. A tak wgl to jak zmieniać kartę to co w przedziale 400-500 by wybrać ? Myślałem nad hd 7770 lub moze cos mocniejszego z tym, że używka. Głównie to zależało by mi na wyjściu hdmi oraz żeby parę gierek poszło w full hd(chociaż to niekoniecznie musowo). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pix3l Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2012 (edytowane) Wada fabryczna czy nie- jak sprzęt ma 5-6 lat to ma prawo zakonczyć żywot. Na twoim miejscu pchnąłbym na allegro w takim stanie, zawsze 5 dych w kieszeni zamiast upieczonego kawałka krzemu ktory i tak padnie.(pomijając już fakt że takie pieczenie to barbarzyństwo) Edytowane 2 Października 2012 przez pix3l 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łopian Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2012 @up nareszcie jakiś mądry post w tym temacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_86 Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2012 Wada fabryczna czy nie- jak sprzęt ma 5-6 lat to ma prawo zakonczyć żywot. Na twoim miejscu pchnąłbym na allegro w takim stanie, zawsze 5 dych w kieszeni zamiast upieczonego kawałka krzemu ktory i tak padnie.(pomijając już fakt że takie pieczenie to barbarzyństwo) No też fakt. Można opylić, dołoży się do nowszej i lepszej grafy ;]. Jak myślicie więc jaką kartę wybrać ? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathTomahawk Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2012 No też fakt. Można opylić, dołoży się do nowszej i lepszej grafy ;]. Jak myślicie więc jaką kartę wybrać ? :> http://forum.purepc.pl/topic/345636-polecane-karty-graficzne-na-wrzesien-2012-humanoidal/ Warto poczytać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak88_ Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2012 To samo mi się stało z moim GF 8800 GTS 512 jakieś parę dni temu. Także również przymierzam się do kupna karty. Myślę nad GF GTX660. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...