ReDi Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Mam plyte ECS k7va rev. 3.0 I athlonika 1700+ uwaga uwag via 2400+ Ja po prostu kocham amd. Na pBycie bez praktyczne zadnych mozliwosci podrecania mam za 270 zl procek wart 450. Git poprostu. Zmienie sobie plyten na nf2 bede mial zapewne jeszcze wiecej powodów do radosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 z choinki sie urwales? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polii Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Mam plyte ECS k7va rev. 3.0 I athlonika 1700+ uwaga uwag via 2400+ Ja po prostu kocham amd. Na pBycie bez praktyczne zadnych mozliwosci podrecania mam za 270 zl procek wart 450. Git poprostu. Zmienie sobie plyten na nf2 bede mial zapewne jeszcze wiecej powodów do radosci Dobre :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 hehehheh LOL qrde no to masz powody do radosci :) :) 1/2 uzytkownikow ma tu 1,7+ a dlaczego wlasnie dlatego ze sie tak zajebiscie kreca :P :P ameryki to ty nie odkryles nie rozumiem twojego zdziwienia to zabrzmialo jakbys kupowal i niewiedzial co kupujesz heehheheeheh :P :P pozdr :P :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisB Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 pytanie za 100 punktow, jak to zrobiles? bo mam ta samo plyte i kurcze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Niestety to żadna rewelacja, niektórym te procki latają na dużo wyższym taktowaniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisB Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Niestety to żadna rewelacja, niektórym te procki latają na dużo wyższym taktowaniu.moze i nie rewelacja, ale nie o to tu chodzi... tylko jak to zrobil na takiej plycie!!:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Niestety to żadna rewelacja, niektórym te procki latają na dużo wyższym taktowaniu.moze i nie rewelacja, ale nie o to tu chodzi... tylko jak to zrobil na takiej plycie!!:) prawdopodobnie drut mod - czytaj FAQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Niestety to żadna rewelacja, niektórym te procki latają na dużo wyższym taktowaniu.moze i nie rewelacja, ale nie o to tu chodzi... tylko jak to zrobil na takiej plycie!!:) Ja mialem podobna radosc jak kupilem swojego, podkrecilem (wiedzialem jak to sie kreci) wchodze na komputronik a tu - Athlon 2600+ = 1200 zl :D 8O 8) Ale mialem radoche :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Ja wlasnie kupilem na allegro w aukcji typu "uwaga nowy krol!!" ;)) athlona 2000xp idzie podobno na 3000xp ale gosciowi nie wstawal komp - ma za slabe chlodzenie i plyte ale 2900 spox :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...