Skocz do zawartości
ReDi

Ludzie to Bóg stworzyl ten procek

Rekomendowane odpowiedzi

Mam plyte ECS k7va rev. 3.0 I athlonika 1700+ uwaga uwag via 2400+

Ja po prostu kocham amd. Na pBycie bez praktyczne zadnych mozliwosci podrecania mam za 270 zl procek wart 450. Git poprostu. Zmienie sobie plyten na nf2 bede mial zapewne jeszcze wiecej powodów do radosci

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam plyte ECS k7va rev. 3.0 I athlonika 1700+ uwaga uwag via 2400+

Ja po prostu kocham amd. Na pBycie bez praktyczne zadnych mozliwosci podrecania mam za 270 zl procek wart 450. Git poprostu. Zmienie sobie plyten na nf2 bede mial zapewne jeszcze wiecej powodów do radosci

Dobre :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehehheh LOL qrde no to masz powody do radosci :) :) 1/2 uzytkownikow ma tu 1,7+ a dlaczego wlasnie dlatego ze sie tak zajebiscie kreca :P :P ameryki to ty nie odkryles nie rozumiem twojego zdziwienia to zabrzmialo jakbys kupowal i niewiedzial co kupujesz heehheheeheh :P :P

pozdr :P :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety to żadna rewelacja, niektórym te procki latają na dużo wyższym taktowaniu.

moze i nie rewelacja, ale nie o to tu chodzi... tylko jak to zrobil na takiej plycie!!:)

Ja mialem podobna radosc jak kupilem swojego, podkrecilem (wiedzialem jak to sie kreci) wchodze na komputronik a tu - Athlon 2600+ = 1200 zl :D 8O 8) Ale mialem radoche :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi