alu23 Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 Witam , mam problem o którym niby piszą w internecie , doradzają, pomagają, ale jakoś próbowałem wszystkiego co udało mi sie znaleźć , oczywiście bez efektów. Drodzy forumowicze mój problem pojawia się w grach , np sleeping doogs, bf3, nfs run, problem polega na tym że, odpalam grę , i FAIL, od razu schodzi mi do paska wyskakuje błąd "Sterownik ekranu przestał odpowiadać , ale odzyskał sprawność " dodam że miałem tak od razu gdy tylko zainstalowałem win 7 i pierwszą grę na nim (bf3) następnie zmieniłem win na xp , teraz przyszła kolej na win 7, problem nadal występuje , czy ktoś jest w stanie mi sensownie pomóc? Będę bardzo wdzięczny Mój sprzęt to : - GeForce GTX 580 (1.5Gb) - płyta główna MSI H61MA-35 - procesor Intel® Core i5-2500 CPU@ 3.30 GHZ - 8 gb ram - win 7 (64bity) Dokładna treść błędu - http://zapodaj.net/bd759ae48147e.jpg.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j4rzyn Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 Zainstaluj inny sterownik od grafy i zobacz czy problem dalej będzie występował. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alu23 Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 Instalowałem dużo sterowników , w efekcie to samo:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 Sprawdź pamięci programem Goldmemory. Jaki masz zasilacz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alu23 Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 Mógłbyś podrzucić link, z wersją tego nardzędzia na win 7 64 bity, jakoś nie widzę w sieci ... Zasilacz: Producent: LOGIC CONCEPT Opis ogólny: Zasilacz Maksymalna moc zasilacza: 620 W Typ zasilacza: ATX Przeznaczenie zasilacza: Komputer stacjonarny Złącza zasilacza: 1 x uniwersalne złącze 20/24 pin 1 x PCI-E 6 pin1 x FDD2 x molex4 x SATA Opakowanie: BOX Informacje dodatkowe: Pasywne PFCZabezpieczenie przeciwzwarciowe, przeciwprzepięciowe, przeciwprzeciążeniowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 Tak w ogóle gdzie składałeś tego kompa,że taki zasilacz ktoś wsadził??Nie rozumiem jak można taki konfig pod takie ciach!o podłączać Jak nie zasilacz,to sprawdź czy pamięci nie sypią błędami.Ewentualnie ustaw im na sztywno timingi i napięcie w biosie,a jak to nie pomoże to odpal na jednej,albo pozmieniaj slotami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 Goldmemory używa się z poziomu DOS z bootowalnego pendrive lub CD. Wysoce prawdopodobne jest, że przyczynę twoich problemów opisałeś post wyżej. Twój komputer potrzebuje zasilacza a nie "tego czegoś". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łopian Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 Pamięci nie sprawdza się spod windy, użyj goldmemory lub memtest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...