Najkon Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 Cześć ! Potrzebuje monitora conajmniej 20 cali, z rozdzielczością min. 1600x1200, ofc. 16:10 / 16:9 z DVI Natknąłem się na - HP LE2002x, możecie mi coś powiedzieć o tym monitorze ?:> Będzie się nadawał do takiego o po prostu użytkowania ? Czasem jakieś gry jak lol/cs ale to nic profesjonalnie, czysta rozrywka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 Dell 2009Wt też będzie dobry (oczywiście używany). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymej Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 Tak. Nie spełnia podanych przez ciebie warunków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najkon Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 Kupiłem - HP 2211x Można zamknąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...