Tonic Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Tym razem wole niezbyt wypasiony komp 8) (po prostu ma zabawe,jak mozna z czegos duzo podkrecic... a nie kupowac wypasiony na maxa komp i nic nie robic,tylko grac czy cos) - Pentium 2.0Ghz A, stepping C1 - 2 x 256 GEIL 400 Mhz CL2 - ASUS P4C800 Deluxe (chipset Canterwood) - Leadtek g4ti4200 64ddr - Logitech MX700 - Klawiatura w zestawie myszki j.w. - Moje sa wystarczajace - Audigy 1 - Obudowa-taka jak mam teraz 8) - No i chlodzenie WC (wole takowe niz klopotliwe i trudne FC oraz LC) No i tyle.. :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbi... Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 noo w sumie mój wymarzony zestawik byłby podobny do zestawiku Dextera, z tym że dodałbym, linijki: NIGDY się niewiesza; Można go zabrać wszędzie ze sobą; Do tego jakiś wyświetlacz 3D, taki jak np. niedawno w siriusie pokazywali w newsach, i dla regóły manotorek 28 który jest nieszkodliwy dla oczu; albo wogóle żeby mi go wszczepili pod skórę- miałbym implanta :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3Ng4l Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 ja kiedys czytalem ze chince zrobilib takiego serva co ma kilka tys 8O prockow 2,5ghz, to dopiero musi byc szybki sprzet 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neos Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 eeee... na co mi 10 procow? co ja z tym zrobie? c; mi styknalby 1700+ t-bread z jakiejs fajnej seri + plytka z zablokowanym pci, reszta jak w podpisie (noo wymienilbym ram na jakies twinmosy 512 :twisted: ). Zawontowalbym wc i cieszyl sie mozliwosciami o/c C: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grass Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 a ja bym sprzedal te wasze kompy i pojechal w podroz do okola świata :) i moze kupil sobie jaka mala wyspe :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 "]2x opteron 246 (2ghz) Nforce 3 Pro 3 stiksy najlepszego korsarza 512mb cl2 Jakas zmodowana prometeia zeby obsluzyla dwa procki rownolegle zasilka 2x550W antec`a 2x Cheetachy na scsi RAID 15k RPM na systemowke (osobny kontroler SCSI) 4x Raptory 36gb 10k RPM na dane podpiete do serial ATA RAID Nagrywarka DVD Nagrywarka CD Czytnik DVD Czytnik CD <- wszystkie czarne lepszej firmy <-podpiete do parallel ATA 2x Panel LCD 18.1 z czasem opoznienia max 16ms jakiegos NEC`a naprzyklad Klawa i mysza logitech wireless MOMO Force Logitecha <- kierownica Audigy 2 platinum Radeon 9800 PRO herculesa chlodzony WC z peltierem (gpu i ramy) :lol: skąd masz mój konfig :? :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 "]2x opteron 246 (2ghz) Nforce 3 Pro 3 stiksy najlepszego korsarza 512mb cl2 Jakas zmodowana prometeia zeby obsluzyla dwa procki rownolegle zasilka 2x550W antec`a 2x Cheetachy na scsi RAID 15k RPM na systemowke (osobny kontroler SCSI) 4x Raptory 36gb 10k RPM na dane podpiete do serial ATA RAID Nagrywarka DVD Nagrywarka CD Czytnik DVD Czytnik CD <- wszystkie czarne lepszej firmy <-podpiete do parallel ATA 2x Panel LCD 18.1 z czasem opoznienia max 16ms jakiegos NEC`a naprzyklad Klawa i mysza logitech wireless MOMO Force Logitecha <- kierownica Audigy 2 platinum Radeon 9800 PRO herculesa chlodzony WC z peltierem (gpu i ramy) :lol: skąd masz mój konfig :? :twisted: ach....ta skromnosc :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 - SGI Fuel z full wypasem (max RAM itp) na przykład =] - legalna wersja Maya 5.0 Unlimited pod IRIXa - porządny CRT 21" albo 2, tablet Intuos Wacoma - jakiś dobry PC jako drugi komp do Photoshopa, reszty softwareu którego pod IRIXa nie ma i do GIER :twisted: Czy ja aż tak dużo wymagam od losu ? ;) E tam Maya 5, to taniocha przy Houdinim 6. Jakbym mial za darmo dostac to wlasnie Hudego. Ja zamiast kompow full wypas wolalbym 10x Renderdrive, jeden nascie razy szybciej renderuje od przecietnego kompa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kllaymenn Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 A oto moj :) http://www.es.jamstec.go.jp/esc/gallary/index_e.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3Ng4l Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Kllaymenn niezly ten twoj wymazony komp 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 ps. dexter, ip tobie widac :) I nezłe jest te twoje marzenie.. :) Gdzie widac te moje IP ?? No niestety to tylko marzenie :) Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kllaymenn Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 A poza tym polecam ciekawa stronke top500.org Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 - SGI Fuel z full wypasem (max RAM itp) na przykład =] - legalna wersja Maya 5.0 Unlimited pod IRIXa - porządny CRT 21" albo 2, tablet Intuos Wacoma - jakiś dobry PC jako drugi komp do Photoshopa, reszty softwareu którego pod IRIXa nie ma i do GIER :twisted: Czy ja aż tak dużo wymagam od losu ? ;) E tam Maya 5, to taniocha przy Houdinim 6. Jakbym mial za darmo dostac to wlasnie Hudego. Ja zamiast kompow full wypas wolalbym 10x Renderdrive, jeden nascie razy szybciej renderuje od przecietnego kompa. Wybrałem Maye bo bardzo lubie ten program, a nie dlatego, ze jest najdroższy :) A co do renderdrive - święta racja :) O tym zapomniałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jelen Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 A oto moj :) http://www.es.jamstec.go.jp/esc/gallary/index_e.html kurde skad tu sie wziely foty mojego pokoju?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 - SGI Fuel z full wypasem (max RAM itp) na przykład =] - legalna wersja Maya 5.0 Unlimited pod IRIXa - porządny CRT 21" albo 2, tablet Intuos Wacoma - jakiś dobry PC jako drugi komp do Photoshopa, reszty softwareu którego pod IRIXa nie ma i do GIER :twisted: Czy ja aż tak dużo wymagam od losu ? ;) E tam Maya 5, to taniocha przy Houdinim 6. Jakbym mial za darmo dostac to wlasnie Hudego. Ja zamiast kompow full wypas wolalbym 10x Renderdrive, jeden nascie razy szybciej renderuje od przecietnego kompa. Wybrałem Maye bo bardzo lubie ten program, a nie dlatego, ze jest najdroższy :) A co do renderdrive - święta racja :) O tym zapomniałem. Chwala ci za to, niech kazdy dlubie w tym co lubi a nie w tym co naj... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiden Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Najczęściej wszystko co najdroższe jest najlepsze więc kompa złozyłbym z najdroższego sprzętu możliwego do kupienia. :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 a ja to bym chcialbym miec takiego co sie modernizuje samodzielnie jak tylko cos nowego wyjdzie. wiecie takie czary :P harry ploter dziala 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zari Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Ieeech ... smiechu warte ... ludzie tu co chwila piszą "KLAWIATURA I MYSZ WIRELESS" --- > LUUUDZIE opanujcie sie .. jezeli "składacie" na maxa miodnego kompa to co wam z myszy która bedzie miala tak za...biste upoznienia... o profesjonalnym CS'ie i ogólnie FPP gierzeniu mozna zapomniec wtedy. W tym miejscu gdzie u was mysz wireless powinien sie znalezc Microsoft InteliMouse Explorer 3.0 lub Logitech MX500. Ta pierwszą mam .. czego i wam zycze. Hiehie jest jeszcze jeden plus... jak się non-wirelessy przypadkiem strąci ze stołu to jest wielka szansa ze zatrzymają sie na kablu na 5 cm przed podłogą... hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...