wojzuk Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 mam problem muszę włączyć w swojej karcie vertical sync na 'on', ale za cholere nie moge tego znaleźć (mam tylko zależne od aplikacji, i zawsze wyłączona) jak mam to zrobić, może jest do tego jakiś program? mam radeona 9000 gigabyte'a z góry dzięki za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Musi byc w control panel, w zakladkach opengl i direct 3d. Napisz jaka masz wersje catalystow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtt Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 w najnowszej wersji catalystow mozna ustawic na Always On. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojzuk Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 mam wersje CATALYST 03.2, a w niej jest tylko 'zależne od aplikacji' lub 'zawsze wyłączona'. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 ja przestawiłem w RAGE 3D TWEAK i jest spox Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojzuk Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 dzięki wszystkim sprawa załatwiona :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...