Testus Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 NIcky jezeli chodzi o Katowice to 4Max polecam tylko musisz sie karnac do Ligoty. Albo w weekend na dworzec na gielde. Tam zwylke siedzi gosc z 4max'a i ma rozne cudenka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kov Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Ja ta folie zauwazylem dopiero jak dremelkiem go przerabialem na T-breda :) (cos sie zaczelo topic) , przedtem byl rok czasu na durniu i spoko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 PS. Odkleiles naklejke ? Jak ja zadkładałem swojego to się zastanawiałem o jakiej najlejce oni mówią na tym opakowaniu. Zdziwiony byłem bo i kolor CS miałem inny niż na zdjęciach. Ale jakoś przypadkiem zauważyłem że jest ta błękitna folijka na górze... Bo mogło być kipesko. Moj palomino 2000+ chodzil pol roku z ta folia na CS, T-berd tez z miesiac i jakos nic im nie jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...