vandaal91 Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 Witam, Opis problemu: Youtube - otwarcie zaledwie kilku kart z filmami powoduje ogromne opóźnienia, lagi, freezy a czasem kończy się awarią pluginu flash playera [wcześniej nie było tego problemu]. Skopiowanie linku z opcji "Udostępnij" powoduje mniej, więcej 10 sekund freeza. Często pomaga zminimalizowanie firefoxa [o ile się da] i ponowne naciśnięcie na pasku. Wklejam przykład gdy zjada dużo i gdy w miarę mało, czy to nie za dużo? Co zrobiłem w kierunku wyeliminowania problemu: Skasowałem wszystkie wtyczki tzn. java, flash player, schockwave, silverlight, firefox, realplayer itd. Zainstalowałem od nowa świeże wtyczki, Wyłączyłem wszystkie niepotrzebne wtyczki i obecnie wygląda to tak: System: Windows 7 ultimate 64 bit ATI Radeon 4850 E8400 3 GHz 4gb ramu VLC odtwarzacz z kodekami więc kodeków oddzielnych nie mam [nie wiem czy to dobrze?] Wszystkie filmy chodzą 1080p itd. Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 (edytowane) Tak to już jest od kilku wersji tego badziweia "flash player plugin". Edytowane 4 Października 2012 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 Rozwiązanie: Wyłącz Protected Mode - wyszukaj plik mms.cfg i dopisz linijkę ProtectedMode=0 Źródło: "How do I troubleshoot Flash Player's protected mode for Firefox?" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vandaal91 Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 teraz zamiast flash player plugin jest inna nazwa ale ciągnie tyle samo: "plugin-container.exe *32" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...