Vaclav1 Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 Witam. Od jakiegoś czasu miałem problemy z częstymi "freezami" w grach, rozwiązaniem problemu okazał się sposób znaleziony na pewnym forum. A więc to co zrobiłem: Right click-mouse over My Computer Properties Hardware(Tab) Device Manager(button) Click [+] next to System devices right-mouse on CPU to AGP Controller (or whatever your controller is called, mine was SiS AGP) Update Driver(button) Select Install from a list or specific location (Advanced) Next(button) Select Don't search. I will choose the driver to install. Next(button) Select PCI standard PCI-to-PCI bridge Next(button) Finish(button) Reboot.To był sposób na tzw loop fix, u mnie zadziałało ale niestety jest problem, po przestawieniu tego sterownika (Nvidia AGP coś w tym stylu, na pci bridge ów sterownik jakby znikł lub został nadpisany) sterownik opengl przestał działać, testowałem w tym przypadku grę minecraft po czym zamyka grę i tworzy się dziennik tego błędu. Instalowałem nowe sterowniki ati omega, lecz problem nie ustąpił. Czy jest jakieś rozwiązanie tego problemu? Mój sprzęt: Mobo - Gigabyta GA-K8NS Karta graf - ASUS Radeon 3650 agp Proc - Athlon 3200 Ram - 3GB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regit Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2012 spróbuj driver sweeperem odinstalować a następnie wgrać nowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...