Gość ZBXD-512 Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 Witam, mój problem jest taki że, gdy chce zrzucić na pendrive grę lub inny plik który ma powyżej 4 gb nie moge tego uczynić. Jeżeli gra ma 8 GB muszę zrobić ja na 2 party, czyli mam zabezpieczenie. Wiecie może jak je zdjąć? Z góry THX ZBXD-512 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mglatki Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 Jaki to pendrive? A może nie masz sformatowanego do ntfs? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 J/w. FAT32 ma ograniczenie wielkości pojedynczego pliku do 4GB. Sformatuj pendrive na NTFS i będzie OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZBXD-512 Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 Dzięki wielkie temat uważam za zamknięty:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WormsCrew1988 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2012 Wiecie może jak odzyskać dane z penka ktory przestał działać?? No czy wogóle istnieje taka możlwość?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...