liver Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 Witam znajomy właśnie zaproponował mi laptopa o takich parametrach proc. INTEL CORE i5 2450M 2,5 GHz 3MB CACHE ram. 6 GB hdd. 500 GB graphic card. INTEL HD GRAPHIC (zintegrowana) oraz NVIDIA GEFORCE GT 520 MX (dedykowana) reszta w tym linku http://www.samsung.com/pl/support/model/...-techspecs laptop ma 5 miesięcy, stan wręcz idealny zakupiony został w Anglii chce za to 2000, co o tym myślicie? laptopa użawac będe do grefiki i gier ale wymagań nie mam zbyt wygórowanych bo przyzwyczaiłem sie do słabej wydajności (9 lat na celeronie 1,7) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2012 Cena kosmiczna ale może coś się zmieniło na rynku? Przykład podam że swojego asusa będę sprzedawał, chcę za niego około 1,5k - roczny stan bdb 750gb hdd, i3, intel HD, gt540, 8gb ram do tego z polskiej dystrybucji i na gwarancji... Więc moim zdaniem to żadna okazja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liver Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2012 a ile używany? kurde i pomyśleć że mogłem mieć od uzytkownika pewnego forum takiego lapka jak ty tyle ze z core i5 za 1500 rok uzywany, ale przez moje niezdecydowanie i wątpliwości do 15cali(nie za mały?) gość nie czekał tylko sprzedał na allegro :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...