Adriian Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2012 (edytowane) Kupiłem dziś kamerę internetową http://www.media-tec...ernetowe/MT4031 która według sprzedawcy posiada zintegrowany mikrofon. Jednak po przyjściu do domu i po podłączeniu do komputera windows znalazł i zainstalował nowy sprzęt tylko po włączeniu skype'a widać jedynie obraz i słychać rozmówcę ale ten z kim rozmawiam mnie nie słyszy. W ustawieniach wybrany jest mikrofon z kamerki w panelu sterowania również nie jest wyciszone rejestrator dźwięku też go nie widzi. Cały dzień próbuje coś z tym zrobić i bezskutecznie. mam windowsa xp sp2 32bit płytę gigabyte m61pme s2 2x1gb ram athlona 4600+ dodam że kamerka jest podłączana tylko przez usb p.s. po podłączeniu do laptopa z sygnatury efekt jest taki sam Edytowane 6 Października 2012 przez Adriian Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2012 W linku, który dałeś nie ma słowa nt. mikrofonu. Prawie wszystkie kamerki, lub zdecydowana większość obecnie nie posiadją mikrofonów. Sprawdź dobrze specyfikację jeszcze raz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...