forest kila zbila Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Cytat A ja wolę WMP 9.0 :PNO NO NO widze kolega hardkorowy ;-) Winamp 2.91 !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2pac Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 3.xx lepszy moim zdaniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Cytat A ja wolę WMP 9.0 :P Do stream'ow oczywiscie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Cytat A ja wolę WMP 9.0 :PJeszcze lepiej!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Topor nad topory.... Uzywam osobiscie 6.4 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz994 Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Cytat Cytat A ja wolę WMP 9.0 :PJeszcze lepiej!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Topor nad topory.... Uzywam osobiscie 6.4 :lol: Wszystkie wersje winampa do numeru 6.4 mają najgorszy dekoder Nitrane. Zmień sobie przynajmniej na 6.5 i dalsze wersje razem z najnowszymi 2.92 mają już dek. Fraunhofera, który ma lepsza jakość dźwięku niż Nitrane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Cytat Wszystkie wersje winampa do numeru 6.4 mają najgorszy dekoder Nitrane. Zmień sobie przynajmniej na 6.5 i dalsze wersje razem z najnowszymi 2.92 mają już dek. Fraunhofera, który ma lepsza jakość dźwięku niż Nitrane Uzyj opcji "Zmien" bo chyba cos pomieszales. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Cytat Cytat Cytat A ja wolę WMP 9.0 :PJeszcze lepiej!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Topor nad topory.... Uzywam osobiscie 6.4 :lol: Wszystkie wersje winampa do numeru 6.4 mają najgorszy dekoder Nitrane. Zmień sobie przynajmniej na 6.5 i dalsze wersje razem z najnowszymi 2.92 mają już dek. Fraunhofera, który ma lepsza jakość dźwięku niż Nitrane Ja myslalem ze Slayer pisze o Windows Media Player 9.0 a ty mi jakies wkrety o Winampie 6.5 zapodajesz. Łatdafak??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 I dobrze myślałeś :) A on gada o jakimś pluginie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Ja jestem za Winamp'em 2,xx i WMP9 według mnie działa lepiej od WMP7. A na Winampie 3 sie potwornie przejechałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 beoplayer 3.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Cytat 2.xx + wowthing :!:mozna wieciej info o tym wowthing dostac, albo jakis link, bo garaco dzisija i nie chce mi sie szukac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Oto link. A pisać też mi się nie chce bo u mnie też gorąco jak ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 thx za linka. u mnie tez dalej goraco. i niech tak bedzie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 jak jusz alozylem ten temat to dopytam ise jeszce, a jakich wy pluginow uzywacie do winampa i jak konfigurujecie ?? no wiecie jak ustawiacie equalizer. sami jak wam pasi czy wybieracie jakies specjalnie dedykowane " style"?? bo ja od nie wiem jusz kiedy zawsze mam problemy z ustawieniem tych rzeczy. moze znacie jakies ciekawe strony o winampie lub tym podobne. dokladnie chodzi mi o stronki zwiazane zaudio ipodlaczaniem tego wszystkiego. oglnie all 4 beginers. tylko nie wyjezdzajcie mi z www.winamp.com, anie google :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Cytat Ja wole 3 mimo że jest wolniejsza :)Na mocnejszym sprzęcie nie odczuwa się tego... Też wolę 3.x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Klasyka najlepsza 2,X,X ja akurat mam 2,8 8) . Miałem 3,0 i po 1 h odinstalowałem :lol: Moim zdaniem 3,0 to masakra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Cytat Cytat Ja wole 3 mimo że jest wolniejsza :)Na mocnejszym sprzęcie nie odczuwa się tego... Też wolę 3.xW ciagu kilku jeszcze lat ;) BEDZIESZ odczuwal slamazarnosc tej 3.xx CHALY ! uruchom sobie 10 wavow (w osobnych wianampach) to zobaczyusz jaki koshmar :) ale oczywiscie na 1 pliku tez to odczuwasz(uruchamia sie 2 razy dluzej? ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Dla mnie WinAMp musi się przedewszystkim szybko otwierać a w tym 2,xx jest nie do pobicia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Wgrałem sobie dziś najnowszego Winampa3 #499, takiej chały to ja jeszcze nie widziałem połowa skinów nie działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Wesołek Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Cytat Dla mnie WinAMp musi się przedewszystkim szybko otwierać a w tym 2,xx jest nie do pobicia.No to chyba Foobar-a nie widziałeś. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Mialem na myśli Winampy i WMP i inne te bardziej znane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z_Man Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Pozdr.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wierzba25 Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 2.xx żądzi !!! Jedyny prawdziwy Winamp !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...