Skocz do zawartości
mattis21

Kamerka do 100 zł

Rekomendowane odpowiedzi

Kamerka ok, a z netem to nie wiem, wazny jest upload, to co wysylasz. W Polsce jest on smieszny np. tesciowa ma z Multimedii 20/0.5mbit, gdzie ja w NO mam 60/60 (swiatlowod do domu) za grosze i jak dzwonie na skype to u niej sie zapycha i tnie ten 0.5mbit jak idzie fonia jest ok, gorzej z video.

Edytowane przez adamlop

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak jak wspominalem wczesniej, firmowa, i zeby rozdzielczosc nie byla interpolowana (to takie programowe podbicie rozdzielczosci) tylko rzeczywista (nie jestem pewien czy w tej hd za 60zl jest taka matryca - cos za tanio. Wiem ze swgo czasu jak chcialem kupic kamere hd, to kosztowaly przeszlo 200zl)

Edytowane przez adamlop

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli chodzi o firmy, to Creative i Logitech najbardziej mi pasują, bo miałem różne sprzęty z tej firmy i nigdy się nie zawiodłem, więc z kamerkami jest może podobnie. Przejrzałem pare filmików z testowaniem i te całkiem nieźle wypadają http://allegro.pl/kamera-internetow-hd-logitech-webcam-c270-1280x720-i2682848167.html , http://allegro.pl/kamera-internetowa-logitech-c110-webcam-i2669242583.html , ogólnie to Logitech nieźle wypada w testach, przynajmniej niektóre kamerki które sprawdziłem, ta Creative co wysłałem link wcześniej też nieźle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi